Over Ylva Swartling


Over Ylva Swartling

Ik heb rechten  gestudeerd in Utrecht en ben daarna 14 jaar advocaat geweest. Na de advocatuur heb ik 20 jaar als bedrijfsjurist bij diverse multinationals gewerkt, en verder ook als zelfstandig juridisch adviseur. Ik heb met veel plezier jarenlang zakelijke contracten geschreven en juridische adviezen gegeven. Ik realiseer mij echter dat ik het steeds interessanter vind om met mensen op het persoonlijke vlak om te gaan en ze te helpen bij het verwezenlijken van hun wensen.

Met mijn zakelijke ervaring, mijn recent opgehaalde kennis op het gebied van het erfrecht en de fiscale aspecten ervan, denk ik dan ook dat ik een goede propositie heb; enerzijds voor mensen die meer willen weten over de zakelijke gevolgen van hun toekomstig overlijden, anderzijds voor degenen die op dit moment geconfronteerd worden met het overlijden van een dierbare.

De RegisterExecuteur

Ik ben als RegisterExecuteur aangesloten bij de Stichting RegisterExecuteur, en heb daar ook de opleiding RegisterExecuteur gevolgd. De samenwerking met de Stichting RegisterExecuteur biedt naast het kwaliteitskeurmerk, het volgende:
– een zeer deskundige expertisedesk voor de allermoeilijkste vragen
– het Digitale Nalatenschapsdossier  voor nalatenschapsverkenning, -registratie en -dossier
– permanente scanning van relevante publicaties en ontwikkelingen die voor de RegisterExecuteur en hun clienten van belang kunnen zijn en
– de toegang tot een Digitale Kluis
– achtervang zijn in geval van vakantie, ziekte of overlijden van de RegisterExecuteur

Door de gestructureerde wijze van werken die alle RegisterExecuteurs op dezelfde manier volgen, bent u ervan verzekerd dat, als ik weg zou vallen, een andere RegisterExecuteur gemakkelijk de draad kan oppikken en de met u afgesproken diensten kan blijven leveren.

Register Executeur